Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τι είναι η αντοχή του σεξ ή η σεξουαλική κίνηση;

Ποιος δεν θέλει τη σεξουαλική της ζωή να είναι τέλεια, ο σύντροφός σας είναι απόλυτα ικανοποιημένος με εσάς και τον σύντροφό σας. Αλλά δεν καταλήγει να θέλει όλους. Υπάρχουν πολλοί λόγοι, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της πρόσληψης τροφής. Αλλά θέλετε να ξεπεράσετε την έλλειψη μόνο εκτός από την αιτία της. Αν μιλάμε για τους άνδρες, πολλοί άνδρες κάνουν ό, τι μπορούν για να αυξήσουν την αντοχή τους κατά τη διάρκεια του σεξ στην ευτυχία και την ικανοποίηση του εαυτού τους και των συνεργατών τους.

Πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν επίσης μια ποικιλία φαρμάκων ή συμπληρωμάτων για να ενισχύσουν το σεξ. Αλλά μερικά συμπληρώματα προκαλούν επίσης πολλά προβλήματα στο σώμα σας. Έτσι σήμερα σε αυτό το άρθρο σας φέρνουμε μια λύση σε αυτό το πρόβλημα. Ναι, Σήμερα θα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αυξήσουμε τις ορμόνες φύλου.

Συμβουλές άσκησης για την αύξηση της αντοχής του σεξ

Πολλοί άνθρωποι έχουν μια παρανόηση σχετικά με τις ορμόνες φύλου. Στην πραγματικότητα, το σεξ είναι η ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια του σεξ και πόσο καιρό μπορείτε να κάνετε σεξ. Σήμερα, οι άνθρωποι ψάχνουν να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή. Έτσι, η σεξουαλική τους ζωή είναι καλύτερη. Ας μάθουμε λοιπόν ποιοι είναι οι τρόποι αύξησης των ορμονών φύλου.

Δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάγκη να πει πόσα οφέλη για την άσκηση. Όλα τα οφέλη της άσκησης είναι επίσης γνωστά ως ορμόνες φύλου. Ναι, μπορείτε να αυξήσετε τη σεξουαλική σας αντοχή ασκώντας. Αλλά πώς να αυξήσετε τη σεξουαλική σας αντοχή, αυτή η ερώτηση πιθανότατα θα σας ενοχλεί. Ας γνωρίζουμε λοιπόν χωρίς καθυστέρηση, τι ασκήσεις μπορούμε να κάνουμε για να αυξήσουμε τη σεξουαλική μας αντοχή.

Η ενίσχυση των αρσενικών δικεφάλων είναι πολύ σημαντική. Αυτές οι ασκήσεις όχι μόνο ενισχύουν τους μυς σας αλλά και τα τρικέφαλα και το άνω μέρος του σώματος. Οι ισχυροί δικέφαλοι σας επιτρέπουν να χειρίζεστε το βάρος του συντρόφου σας με κάθε τρόπο. Τι να κάνετε κατά την άσκηση των δικεφάλων.

  • Εκπαίδευση για την άρση βαρών
  • Πηγούνι επάνω
  • Κλαίνε πάνω εξαερισμού
  • Ασκήσεις για τρικέφαλα για την αύξηση της σεξουαλικής δύναμης

Τα ισχυρά τρικέφαλα στους άνδρες διευκολύνουν πολύ τη δουλειά κατά τη διάρκεια του σεξ, αυξάνουν επίσης τη δύναμη του ανώτερου σώματος σας. Τι να κάνετε στην άσκηση triceps.

  • Πάρτε πάγκο Τύπου
  • Επεκτείνετε τα τρικέφαλα
  • Triceps pull-down ή push-down
  • Πώς να χάσετε βάρος χωρίς άσκηση

Αν έχετε καρτέλες, έχετε έναν ισχυρότερο πυρήνα. Και όταν έχετε έναν ισχυρό πυρήνα, είστε πιο ισορροπημένοι και αισθάνεστε λιγότερο πόνο στην πλάτη.Τι να κάνετε για την άσκηση κοιλιακούς.

  • Πάρτε πάγκο Τύπου
  • Στήθος DOPS
  • Push ups
  • Τραγάνισμα

Πώς να αυξήσετε την αντοχή του σεξ

Είναι σημαντικό να έχετε ένα ισχυρό σώμα κατά τη διάρκεια του σεξ. Σε αυτή την περίπτωση, οι καταλήψεις μπορεί να είναι η καλύτερη άσκηση. Κάνει τον θυρεοειδή σας http://fava.gr/, τους γοφούς, τα πόδια σας πολύ δυνατά. Αυτό διατηρεί την αντοχή σας κατά τη διάρκεια του σεξ.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος:

Οι τακτικές ασκήσεις Kegel μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος της πρόωρης εκσπερμάτωσης στους άνδρες. Το βάρος των γυναικών είναι σφιχτό όταν ασκούν ασκήσεις Kegel. Οι μύες των γλουτών είναι επίσης ισχυρότεροι από τις ασκήσεις kegel. Αυτό δεν είναι πρόβλημα πρόωρης απόρριψης ενώ έχει σεξουαλική επαφή. Αυτό μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική τους ζωή.

  • Το σεξ είναι ο καλύτερος τρόπος για να το ξεφορτωθείτε.
    Βάτραχος θέτουν είναι πολύ ευεργετική για τους άνδρες να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή. Έτσι, για να αυξηθεί η αντοχή του φύλου και να αυξηθεί η αντοχή, πρέπει να δοκιμαστεί η στάση του βάτραχου.
  • Άσκηση για την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής
    Ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε την αντοχή του σεξ είναι να εργαστείτε καλά τον καρδιακό σας ρυθμό. Έτσι σας συμβουλεύουμε να κάνετε καρδιο. Η άσκηση καρδιο βοηθά τον καρδιακό σας ρυθμό να λειτουργεί πολύ καλύτερα. Στην άσκηση καρδιο, μπορείτε να ασκήσετε όπως ποδηλασία, τρέξιμο. Μπορείτε να πείτε ότι το καρδιο λειτουργεί όχι μόνο για τους άνδρες αλλά και για τις γυναίκες για να αυξήσει τη σεξουαλική αντοχή.

Πώς να διατηρήσετε το σώμα σας υγιές;

Μια μελέτη δείχνει ότι οι τακτικοί κολυμβητές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν σεξ μέχρι την ηλικία των 60 ετών. Ναι, είναι γνωστό πώς η κολύμβηση μπορεί να σας βοηθήσει. Εάν δεν μπορείτε να ασκήσετε σωστά, θα πρέπει να συνηθίσετε να κολυμπάτε. Μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τη σεξουαλική σας αντοχή.

  • Τι να φάτε για να αυξήσετε την αντοχή του σεξ;

Όλες οι δραστηριότητες του σώματός μας εξαρτώνται από τη διατροφή μας. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που μπορούμε να διορθώσουμε μέσω της διατροφής μας. Ας γνωρίζουμε λοιπόν τι μπορείτε να φάτε για να αυξήσετε τη σεξουαλική σας αντοχή.

Τα συμπληρώματα παλάμης ημερομηνίας μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της πέψης. Η παλάμη ημερομηνίας είναι πόσο ευεργετική για το σώμα μας, είναι το μόνο που γνωρίζετε. Αλλά η απάντηση είναι όχι. Προκειμένου να αυξηθεί η ανδρική σεξουαλική αντοχή, οι ημερομηνίες δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια ευλογία. Οι άνδρες πρέπει να τρώνε ημερομηνίες το πρωί και το βράδυ με γάλα. Αυτό μπορεί να αλλάξει τη σεξουαλική σας αντοχή.

Η πρόσληψη πεπονιού είναι μια πηγή ενέργειας για την αύξηση της πεπτικότητας. Στο πεπόνι βρίσκονται ιδιότητες l-paratroopene (L-citrulline). Η L-αργινίνη που υπάρχει στο καρπούζι διεγείρει την παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου, γεγονός που αυξάνει τη ροή του αίματος στο penis.It βοηθά στην αύξηση της αντοχής του φύλου σας.

  • Άγριος σολομός (άγρια ψάρια))
    Οι άνδρες που είναι πιο πιθανό να έχουν Σκληρό σεξ μαζί με την αύξηση της αντοχής. Η πρόσληψη άγριου σολομού μπορεί να είναι επωφελής για αυτούς τους ανθρώπους.

Η πρόσληψη μήλων περιλαμβάνεται στη θεραπεία αυξήσεων φύλου. Η Apple έχει κερατίνη υψηλού επιπέδου, ένα αντιοξειδωτικό φλαβονοειδή. Επίσης, οι ιδιότητες των βιταμινών είναι επίσης present.So οι άνδρες που θέλουν να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή πρέπει να τρώνε μήλα κάθε μέρα.

  • Πώς να απαλλαγείτε από το λίπος της κοιλιάς
    Το κουρκούμη μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο σε σεξουαλικά προβλήματα. Το κουρκούμη μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική αντοχή. Θεωρείται χρήσιμο όχι μόνο στον τραυλισμό αλλά και στην ανικανότητα και την πρόωρη εκσπερμάτωση. Για να χρησιμοποιήσετε κουρκούμη, πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη κουρκούμης με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι καθημερινά το πρωί.