Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πώς να αυξήσετε τη σεξουαλική σας ζωή

Όλοι ζούμε σε μια κοινωνία όπου δεν είναι για να είναι σωματική, κάνοντας φυσικές σχέσεις, έχουν σεξουαλική επαφή ή έχουν φύλο. Γιατί δεν αφήνεις μια τόσο μεγάλη αλήθεια να κρύβεται πίσω από τις σκηνές; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συχνά οι άνθρωποι δεν έχουν την ευχαρίστηση της σεξουαλικής ζωής. Επειδή όταν πρόκειται για σεξουαλικά προβλήματα, οι άνθρωποι δεν έχουν τις σωστές πληροφορίες. Πολλές φορές οι άνθρωποι αισθάνονται ότι δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τον σεξουαλικό τους σύντροφο επειδή έχουν λιγότερη Stemina.

Οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν διαφορετικούς τρόπους για να αυξήσουν το σεξ. Οι άνθρωποι αρχίζουν να διερευνούν εύκολους τρόπους για την αύξηση της σεξουαλικής δύναμης (λίμπιντο αναμνηστική). Μερικές φορές, οι άνθρωποι παίρνουν το φάρμακο για την ενίσχυση Stemina (ιατρική φύλων), ενώ δεν είναι πραγματικά απαραίτητο.

Κάνει και δεν κάνει σεξ

Οι άνδρες τείνουν να το συσχετίζουν με την ανδροπρέπεια τους και να αρχίσουν να παίρνουν το φάρμακο βελτίωσης της δραστικότητας του ιού. Αλλά στην πραγματικότητα δεν το χρειάζονται καν. Λίγες πληροφορίες και οι σωστές πληροφορίες που δεν χρειάζεται να πηγαίνουν πολύ συχνά, οι άνθρωποι απαιτούν αύξηση της δύναμης των εσωτερικών θεραπειών (θεραπείες για τη σεξουαλική δύναμη), απαιτούν μείωση της δύναμης, μέτρα ενίσχυσης της αρρενωπότητας, φροντίδα αύξησης της Ιατρικής της.

Αγιουρβέδα ή τρόπος ενίσχυσης της αρρενωπότητας για να εξερευνήσετε φαίνεται. Αλλά μπορεί να είναι επιζήμια. Είναι σημαντικό να μείνετε μακριά από αυτά τα λάθη και αποτυχίες. Πράξη λογικά και δεν αδέσποτα σε λάθος δρόμο για την αύξηση της σεξουαλικής δύναμης. Εάν αισθάνεστε ότι εσείς ή ο σύντροφός σας έχετε χαμηλή σεξουαλική δύναμη ή πρέπει να αυξήσετε τη σεξουαλική δύναμη, πρώτα απ ‘ όλα, συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν αποφασίσετε αν το χρειάζεστε πραγματικά ή όχι.

Αυξήστε τη δύναμη φύλων με αυτούς τους φυσικούς τρόπους χωρίς οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν φάρμακα και ενέσεις κλπ για να αυξήσουν τη σεξουαλική δύναμη. Αλλά είναι λάθος δρόμος. Μπορεί επίσης να είναι γνωστή ως παρενέργειες.

Τρόφιμα καλύτερα για σεξ

Το σεξ είναι το άθροισμα του μαύρου και της όμορφης αρμονίας του νου. Εάν είστε μαύρισμα ή αναστατωμένος σε οποιαδήποτε κατάσταση στο μυαλό, τότε η σεξουαλική σας ζωή σίγουρα θα επηρεαστεί. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν φάρμακα και ενέσεις κλπ για να αυξήσουν τη σεξουαλική δύναμη. Αλλά είναι λάθος δρόμος. Μπορεί επίσης να είναι γνωστή ως παρενέργειες. Έτσι είναι καλύτερο να παίρνετε φάρμακα για να αυξήσετε τη σεξουαλική δύναμη με αυτούς τους φυσικούς τρόπους.

Ο καρδιακός σας ρυθμός αυξάνεται κατά τη διάρκεια του σεξ. Αλλά η τακτική άσκηση αυξάνει επίσης την καρδιακή σας ικανότητα. Αυτό βελτιώνει τη σεξουαλική σας απόδοση. Συνολικά, η τακτική άσκηση είναι πολύ απαραίτητη για τη διατήρηση και την αύξηση της σεξουαλικής ικανότητας. Κάνει το σώμα ισχυρότερο καθώς και ισχυρότερο εσωτερικά επίσης.

Μπορείτε να συμπεριλάβετε ορισμένα είδη φρούτων και λαχανικών στη διατροφή σας για να αυξήσετε τη σεξουαλική δύναμη. Αυτός ο τύπος τροφίμων περιλαμβάνει επίσης τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Αυτά τα τρόφιμα αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματός σας. Η μπανάνα είναι επίσης ένας τέτοιος καρπός που βοηθά στην αύξηση της σεξουαλικής δύναμης. Επειδή περιέχει μια καλή ποσότητα καλίου που είναι ευεργετική για τα ζωτικά σας σεξουαλικά όργανα.

Το κλειδί για καλύτερο σεξ

Το ψυχολογικό στρες μπορεί επίσης να σας διαταράξει στην επίτευξη σεξουαλικής ευχαρίστησης. Δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση του στρες για να ενισχύσετε τη σεξουαλική σας ικανότητα. Συμπεριλάβετε τακτική άσκηση στην καθημερινή σας ζωή για να ανακουφίσετε το άγχος. Επίσης, μπορείτε να μιλήσετε με το σύντροφό σας για το άγχος, καθώς και.

Μπορεί επίσης να προκαλέσει μείωση της σεξουαλικής σας δύναμης εάν καπνίζετε και καταναλώνετε υπερβολικό αλκοόλ. Η υψηλή πρόσληψη οπιοειδών ή διεγερτικών μπορεί να περιορίσει τα αιμοφόρα αγγεία που σχετίζονται με την ανικανότητα. Εάν θέλετε να αυξήσετε τη σεξουαλική σας δύναμη, παραλείψτε τις κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ σήμερα.

Το κλειδί για καλύτερο σεξ είναι να έχεις τον σύντροφό σου. Εάν είστε διανοητικά και συναισθηματικά συνδεδεμένοι μεταξύ τους, σίγουρα δεν θα υπάρχει έλλειψη σεξουαλικής δύναμης. Είναι ένα καλό μέσο για να σας ικανοποιήσει σωματικά και διανοητικά. Έτσι, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες του συντρόφου σας κατά τη διάρκεια του σεξ. Η συνάντηση με τις σεξουαλικές επιθυμίες του συντρόφου σας αυξάνει τη σεξουαλική σας διέγερση καθώς και οι δύο έχετε αρκετή σεξουαλική ευχαρίστηση.