Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πώς να αρχίσετε να ασκείτε και ποτέ να μην σταματήσετε;

Το πιο σημαντικό πράγμα κατά τη μετακίνηση είναι να σας γεμίσω εσωτερικά. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει. Ποιο συμβαίνει πιο συχνά στο πρόβλημα;

Γιατί αρχίσατε να ασκείτε; Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, πρόκειται για βελτίωση της εμφάνισης, αύξηση της μυϊκής μάζας ή απώλεια βάρους. Και ακριβώς αυτή είναι η θεμελιώδης αιτία αηδίας από την προπόνηση σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν στην πραγματικότητα δεν εξασκείστε με χαρά, αλλά χρησιμοποιώντας την άσκηση μόνο ως μέσο για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, εκτός από βασανιστήρια. Ποια είναι λοιπόν μια καλύτερη επιλογή; Άσκηση που πρέπει πρώτα απ ‘όλα με γούστο και απόλαυση. Γι ‘αυτό προσπαθήστε να βρείτε ένα άθλημα, το οποίο παίρνετε σε αυτήν την κατάσταση.

Οι βασικοί τύποι άσκησης είναι αερόβιοι και αναερόβιοι

  Ο αερόβιος τύπος άσκησης βασίζεται στο γεγονός ότι η σάρκα πρώτα για περίπου 15 λεπτά αντλεί ενέργεια από τη ζάχαρη και μετά πηγαίνει στο λίπος. Ωστόσο, το μειονέκτημά του είναι ότι τα λίπη καίγονται μόνο κατά τη διάρκεια της άσκησης. Μετά την άσκηση, το σώμα σταματά αυτόματα. Η αερόβια άσκηση είναι το γεγονός ότι ο καρδιακός σας ρυθμός μετακινείται μεταξύ 60 και 80% του μέγιστου καρδιακού ρυθμού (MTF). Το υπολογίζετε ως MTF = 220 – την ηλικία σας.      

Μεταξύ των αεροβικών δραστηριοτήτων περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, αερόμπικ με μουσική, ποδηλασία, τζόκινγκ, πατινάζ και άλλα.   

Κατά τη διάρκεια της αναερόβιας άσκησης, τα λίπη δεν καίγονται, αλλά το σώμα τα καίει 24 έως 32 ώρες μετά την προπόνηση. Αυτή η δραστηριότητα είναι πολύ ευεργετική για την οικοδόμηση μυϊκής μάζας και εκρηκτικότητας. Συχνά αισθάνεστε πολύ πιο κουρασμένοι μετά από μετά από αερόβια δραστηριότητα. Μπορείτε να εκτελέσετε αναερόβια δραστηριότητα μόνο για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια πρέπει να ξεκουραστείτε για λίγο.

Μεταξύ των αναερόβιων δραστηριοτήτων περιλαμβάνει, για παράδειγμα, HIIT (υψηλή ένταση ενδιάμεσης προπόνησης), Tabata, ενδυνάμωση, ασκήσεις σε TRX ασκήσεις στο BOSU, άσκηση με Medicimbalom, ασκήσεις με kettlebell …  

Ένας καλά επιλεγμένος στόχος είναι επίσης πολύ σημαντικός

Εάν θέλετε, για παράδειγμα, τρέξιμο, δώστε έναν στόχο αδέσποτου μαραθωνίου. Το γεγονός ότι βρίσκεστε σε αυτό και χάνετε βάρος, θα αντιπροσωπεύει μόνο το «πλευρικό» θετικό, αλλά ακριβώς αυτό που θα φέρει τεράστια χαρά. Στην επιχείρηση μπορείς να είσαι αντικειμενική χειρολαβή 50 Kľukov 100 Kľukov και μετά 150 K 150ukov. Το κύριο πλεονέκτημα με αυτό το στυλ καθορισμού στόχων είναι οι μικροί στόχοι που μπορείτε να εισάγετε ο ένας μετά τον άλλο και να πάρετε αυτό το υπέροχο συναίσθημα.

Όπως είναι να αποφευχθεί η στασιμότητα ή πώς να ξεπεραστεί;

Μία από τις πιο εμφανείς αιτίες της στασιμότητας του αθλητισμού είναι η επιμονή στο ίδιο πρόγραμμα προπόνησης και το ίδιο πρόγραμμα προπόνησης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να το χρησιμοποιείτε πλήρως στους μυς, το νευρικό σύστημα και το μυαλό.

Δεν είναι απαραίτητο να περιπλέξετε άσκοπα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα πολλές παρόμοιες ασκήσεις και προηγμένες αρχές. Αντιθέτως, δοκιμάστε την προπόνηση με την πιο απλοποιημένη, απλουστευμένη και ταυτόχρονα, επικεντρωθείτε επίσης σε αυτήν για να αλλάξετε ένα αναπόσπαστο μέρος του εκπαιδευτικού σας προγράμματος.

Οι επιλογές που εμπλουτίζουν τις ρουτίνες προπόνησης είναι αμέτρητες πολλές:

  • συμπερίληψη εντελώς νέων ασκήσεων,
  • χρήση διαφορετικών σειρών και σχεδίων επανάληψης,
  • αλλαγή έντασης και όγκος προπόνησης,
  • αντικατάσταση εκπαιδευτικού εξοπλισμού,
  • χρήση άλλων λαβών και στάσεων,
  • Αλλάξτε τη σειρά των ασκήσεων.

Κάθε φορά που δοκιμάζετε κάτι καινούργιο ή εξοπλισμό στην άσκηση, την οποία ήδη δεν έχετε ασκήσει, θα αυξάνεται αυτόματα και η ψυχική σας συγκέντρωση και θα αυξάνεται η ένταση της εκπαιδευτικής μονάδας.

Ψάχνετε για ποικίλη προπόνηση για κάθε μέρα; Έχουμε μια λύση!

Το SUPER BODY είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βίντεο για άσκηση στο σπίτι, με στόχο την απώλεια βάρους και την ενίσχυση της συνολικής μορφής. Θα εξασκηθείτε σε ολόκληρο το σώμα με έμφαση στον αποτεφρωτήρα λίπους, σχεδιάζοντας το σώμα και ως μπόνους παίρνετε ένα νεαρό πρόσωπο με τη γυμναστική προσώπου. Θα φροντίσετε ολόκληρο το σώμα με έμφαση σε ειδικές περιοχές – γλουτούς, μηρούς, κοιλιά, στήθη, πρόσωπο και πλάτη.

Όπως στην περίπτωση, αν έχετε κάνει κάποιες ασκήσεις;

Είναι πολύ πιθανό, ότι στην αρχή του ταξιδιού σας να έχετε κάποιες ασκήσεις πάνω από τις δυνάμεις σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν προβλήματα τόσο με τις πτυχώσεις όσο και με τις λαβές. Λοιπόν, μην απελπίζεστε. Δεν είναι ντροπή και όλοι πρέπει να ξεκινήσουν κάπου.

Σε αυτήν την περίπτωση, απλώς πρέπει να απλοποιήσετε την άσκηση. Έτσι, όπως εσείς στο γυμναστήριο, μπορείτε να βάλετε λιγότερη επιβάρυνση, και στην άσκηση του βάρους του, υπάρχουν τρόποι, πώς διευκολύνετε την άσκηση.

Για παράδειγμα, ας δούμε τις πτυχές της εγκάρσιας γραμμής Εάν ασκείστε με έναν σύντροφο πυγμαχίας, ζητάει λοιπόν να στηρίξει τα πόδια σας ενώ εκτελείτε την άσκηση. Με την υποστήριξή του, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να εξασκηθείτε.

Εάν όμως δεν έχετε κάποιον που θα ήθελε βοήθεια, εάν είναι μια απλή λύση. Στην πραγματικότητα, τρία:

Η πρακτική στατικού σχεδιασμού – είναι να επαναλάβετε, αλλά τη δεδομένη στιγμή, η οποία μπορεί να αντέξει σε στατική θέση σε μια δεδομένη άσκηση (στα pull-ups θα φτάσει στην κορυφαία θέση – το κεφάλι της οριζόντιας ράβδου – και προσπαθείτε να να αντέξετε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Δοκιμάστε την αρχή της σειράς παραδείγματος 4 μετά από 20 δευτερόλεπτα.