Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τι οργανική αγορά και τι όχι ;

Το βόειο κρέας έχει πάρει από αγελάδες με βοσκότοπο ή βραστά φυσικό βότανο που περιέχει 25-50%. λιγότερο λίπος, έξτρα βιταμίνη Ε και επίσης υγιεινή και ισορροπημένη βήτα-καροτίνη από αυτά τα πάρει από αγελάδες περιορίζεται σε κλειστά δωμάτια και, επίσης, τρέφονται με άλλα δημητριακά ή σόγια. Βοείου κρέατος από αγελάδες που τρέφονται χλοοτάπητα έχει επιπλέον υψηλή εστίαση σε λιπαρά οξέα της ωμέγα-3 νοικοκυριό. Επειδή νωπών τροφίμων (φυτών, χλοοτάπητα, φύλλα) αποτελείται από 10-12 φορές πιο ALA είναι ένα ζωτικής σημασίας μέρος λίπη ωμέγα-3 από σπόρους.

food2

Το χοιρινό είναι το κρέας πάρει από χοίρων ελευθέρας βοσκής ή βιολογικά πλούσια σε βιταμίνη Ε (που έχει γενικά το 60 τοις εκατό. πολύ περισσότερο), καθώς και του σιδήρου και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (που αποτελείται από όσο το 40 τοις εκατό. περισσότερες) από το κρέας από την εντατική πάχυνση.

Βιολογικά τρόφιμα προτιμώνται ως επί το πλείστον από την υγεία συνειδητή άτομα και να γίνει τόσο δημοφιλή και ακριβά. Η αρχή της βιολογικής γεωργίας είναι η υγεία, η οικολογία και η υγιεινή. Όπως υποδηλώνει η λέξη, δεν υπάρχει χημική συμμετοχή των βιολογικών τροφίμων. Τα πουλερικά, τα φρούτα και τα λαχανικά καλλιεργούνται φυσικά με τη χρήση φυσικών λιπασμάτων και δεν χρησιμοποιήθηκαν χημικές ή ορμονικές ενέσεις με κανένα προϊόν.

Αν οι παραγωγοί μας παραπλανά; Εκπληρώνει

Υγιεινής διατροφής – αυγά

Αυγά ελεύθερης βοσκής, δύο φορές περισσότερο βιταμίνη Ε, σχεδόν 3 φορές περισσότερη βήτα-καροτίνη, καθώς και ακόμη και το 30%. πολύ περισσότερα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από τις κότες επεκταθεί σε κλουβιά.

Τα βιολογικά τρόφιμα – γάλα

Το γάλα πάρει από αγελάδες που βόσκουν περιλαμβάνει όσο το 180 τοις εκατό. περισσότερη βήτα-καροτίνη και επίσης επίσης 100%. πολλά περισσότερα ωμέγα-3 από αγελάδες σε εσωτερικούς χώρους. Υπέροχα θρεπτική αξία του γάλακτος από αγελάδες που βόσκουν στα λιβάδια επίσης διαπερνά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους γενετικά προσαρμοσμένο ορμόνες προώθηση της παραγωγής γάλακτος, όπως είναι η περίπτωση σε μερικά αγροκτήματα.

Είναι απαραίτητο

Ενώ στο κατάστημα, το καλύτερο είναι να πάρετε το φαγητό με τις λέξεις “με το περιεχόμενο bezklatkowego”, “περιεχόμενο pastwiskowego”, “ποικιλία” ή “οργανικό”. Ωστόσο, είναι καλύτερο να εξετάσει εάν θα έχουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά φυσική παραγωγή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κανονισμού της ΕΕ, ως ένα παράδειγμα, AGRO ΒΙΟΓΡΑΦΊΑ του ΤΕΣΤ. Τα προϊόντα προέρχονται από τη γεωργία, με το πιστοποιητικό αναγνωρίσιμο από το λογότυπο – listkiem με αστέρια σε ένα περιβάλλον φιλικό για την ιστορία, η οποία είναι το χαρακτηριστικό της οικολογικής γεωργίας.

food

Καλύτερα μείνετε μακριά από τα τρόφιμα με ετικέτες που ισχυρίζονται ότι: “το φρέσκο από το αγρόκτημα”, “φρέσκα”, “φυσικό”, επειδή, πιθανόν, να έρθει από το εργοστάσιο γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

Υγιεινή διατροφή – ψάρια

Είναι πολύ καλύτερο να αποτρέψει τα αρπακτικά είδη ψαριών, εκτροφή, όπως ο σολομός, η πέστροφα, ο μπακαλιάρος και ο ιππόγλωσσος, όπως είναι πιθανό, είχαν να φάνε το φαγητό με τα άγρια ψάρια-σαρδέλες, Περού, καθώς και άλλοι. Είναι πολύ καλύτερο να επιλέξετε άγρια πέστροφα ή σολομό. Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο άγριος σολομός περιέχει 60 τοις εκατό. λιγότερο λίπος σε σχέση με την αναπαραγωγή.

Βιολογικά τρόφιμα – λαχανικά, καθώς και τα φρούτα

Έρευνες Βρετανών επιστημόνων από το Newcastle College, που αξιολόγησε τα δεδομένα που έχουν συσσωρευτεί από 343 ερευνητικές μελέτες ότι σε αντίθεση στοιχεία πρότυπο και, επίσης, οργανικά, αποκαλύπτει ότι τα λαχανικά και τα φρούτα είναι βιολογικά πολύ πιο υγιεινό.

food2

Για να ξεκινήσετε με, περιλαμβάνει σχεδόν το ήμισυ του καδμίου (καρκίνος που προκαλούν βαρύ χάλυβα), καθώς και 4 φορές λιγότερα φυτοφάρμακα. Επιπλέον μειωμένη εστίαση του αζώτου (περίπου 10%), νιτρικό (30 τοις εκατό). και, επίσης, τα νιτρώδη (όσον αφορά το 87 τοις εκατό). από το κοινό. Επιπλέον, τα λαχανικά, καθώς και τα φρούτα φιλικός προς το περιβάλλον, περιέχουν από 18 έως 69%. περισσότερα αντιοξειδωτικά – συμπεριλαμβανομένων το καλύτερο από αυτούς, δηλαδή η ρεσβερατρόλη από το μέσο όρο της κοινωνίας. Τα αποτελέσματα της μελέτης δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό “British Journal of Τροφή”.

Γιατί σιρόπι για το βήχα για την υγρασία και επίσης εντελώς στεγνό (2 σε 1) είναι ανοησίες;

Αυτό το σιρόπι αντί για βοήθεια, θα μπορούσε να βλάψει

Σε διάφορες άλλες ερευνητικές μελέτες επίσης επιβεβαίωσαν ότι το φυσικό πατάτες έχουν επιπλέον βιταμίνη C από το κοινό. Στη συνέχεια, ερευνητικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σχετικά με την ακριβή ίδιες επιλογές και τα μήλα Golden delicious, αποκαλύπτει ότι τα περιβαλλοντικά αντίγραφο είναι, ιδίως, σε 32%.περισσότερα φώσφορο, το 19%. πολύ περισσότερα αντιοξειδωτικά και επίσης 9 τοις εκατό. επιπλέον φυτικές ίνες.