Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αξίζει να αγοράσεις βιολογικά τρόφιμα ;

organic-produce

Τα βιολογικά τρόφιμα είναι πολύ πιο διορατική από το κανονικό – και αυτό επιβεβαιώνεται από πολυάριθμες επιστημονικές έρευνες. Βιολογικά λαχανικά και φρούτα περιέχουν λιγότερα φυτοφάρμακα και καρκινογόνες βαρύ χάλυβα, καθώς και πολύ περισσότερες βιταμίνες από το κανονικό. Και, επίσης, το φυσικό κρέας έχει λιγότερο λίπος και περισσότερη πρωτεΐνη από ότι πάρει από ζώα αγροκτημάτων βιομηχανική. Ελέγξτε ποια είναι η διάκριση μεταξύ βιολογικών τροφίμων και επίσης πρότυπο.

Εάν γνωρίζετε την υγεία και την υγεία του εαυτού σας και της οικογένειάς σας, πρέπει να ξέρετε εάν η διατροφή που τα ταΐζετε ως τρόφιμα είναι ασφαλής. Εδώ μιλάμε για το αργό δηλητήριο που έχει προστεθεί στους κόκκους ,τα όσπρια και τα λαχανικά σας μέσω άρδευσης ,νερού και φυτοφαρμάκων. Σήμερα, οι άνθρωποι γίνονται θύματα καρκίνου, αλλεργιών, καρδιάς ,στομάχου, ζάχαρης, διαταραχών αίματος και οφθαλμικών παθήσεων. Το γάλα γίνεται επίσης δηλητηριώδες με ενέσεις ζωικής ωκυτοκίνης.

Υγεία τρόφιμα που έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τους νόμους της φύσης.

Χωρίς φυτοφάρμακα, χημικές ενώσεις που αυξάνουν την ανάπτυξη, βαριά χάλυβες και διάφορες άλλες βλαβερές ουσίες. Παρ ‘ όλα αυτά, παρά το γεγονός αυτό, αρκετοί ειδικοί εξακολουθούν να έχουν αμφιβολίες, ότι η υγεία φαγητό είναι πιο υγιεινό από το κανονικό. Σύμφωνα με την έκθεση από το Φαγητό Απαίτηση Agency (FSA) του ηνωμένου βασιλείου, επειδή 2009, έχει στο μεταξύ αυτά τα είδη των τροφίμων σημαντικές διαφορές όχι σημαντικά οφέλη των θρεπτικών ουσιών που προκύπτουν από τη χρήση των προϊόντων που αναφέρονται ως “eco”.

Παρ ‘ όλα αυτά, διάφοροι άλλοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η οικολογική σημαίνει ζώων αναπαραγωγής και, επίσης, την καλλιέργεια φυτών επηρεάζει την υψηλή ποιότητα των τροφίμων και τα κλινικά στοιχεία. Πολλά από αυτά κυκλοφόρησαν σε οδηγό “Farmagedon. Το πραγματικό κόστος των φθηνό κρέας”, η οποία πρόσφατα εμφανίστηκε στην πολωνική αγορά.

Τα βιολογικά τρόφιμα – κρέας

Το κρέας που αποκτήθηκαν από τα ζώα από τα βιομηχανικά αγροκτήματα περιλαμβάνει λιγότερα θρεπτικά συστατικά από εκείνα που προέρχονται από κατοικίδια ζώα αυξήθηκε σε καλύτερη προβλήματα, καθώς και, κατά συνέπεια, να έχουν πρόσβαση σε καθαρό αέρα και το διάστημα στο οποίο μπορούν να μετεγκατασταθούν. Δεν είναι χωρίς σημασία είναι επίσης μια μέθοδος που καταναλώνουν.

organic2

Αγελάδες, γουρούνια και επίσης από το αγρόκτημα κοτόπουλου τρέφονται σιτηρών και σόγιας, το κρέας τους περιέχει πολύ περισσότερο λίπος καθώς επίσης και η ανάγκη λιγότερα θρεπτικά συστατικά από το κρέας από τα ζώα που μπορεί να ψάξει για φαγητό στο γρασίδι και τρώει σε δέντρα ή θάμνους.

Κότες– αυτά εντελώς δωρεάν σειρά και επίσης, φυσικά, να αποτελείται από όσο το 50 τοις εκατό. λιγότερο λίπος από εκείνους με εμπορικά αγροκτήματα πουλερικών. Το λίπος σε αυτό το τελευταίο είναι επίσης το 1/5 του βάρους τους. Αυτό προκύπτει από τα γονίδια (επιλεκτική αναπαραγωγή για να αποκτήσουν παχουλό Γκόμενες), καθώς και μια φορά συστατικό της διατροφής τους (fed wysokoenergetyczną φαγητό και μετά βίας μπορεί να κινηθεί).

Το ίδιο όρνιθες από αγροκτήματα πουλερικών με τη μετάδοση περιλαμβάνουν περίπου 40 τοις εκατό. πολύ περισσότερο λίπος από ό, τι πρωτεΐνη. Επιπλέον, το κρέας αυτών των ορνίθων σε ένα πέμπτο (1/5) του DHA – μεταξύ λιπαρά οξέα omega-3 σε αντίθεση με το κρέας των οικολογικών αυτών.

Τα ζώα έχουν πολύ μεγαλύτερη πρόσβαση σε καθαρό αέρα

food

όπου μπορούν να καταναλώνουν το χορτάρι, καθώς και αναμειγνύονται τροφή, το πιο υγιεινό το φαγητό που προέρχεται από τους

Αρνί με το περιεχόμενο pastwiskowego περιέχει περισσότερα ωμέγα-3 από ότι από το υλικό της εντατικής. Όλα τα ζώα που τα πρόβατα περνούν περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, έτσι ώστε σε περίπτωση αμφιβολίας, ότι το κρέας προέρχεται από ζώο, που τρέφονται με χόρτο, το αρνί είναι μια εξαιρετική επιλογή.